A BMW Motorrad MOL Green Kártyával kapcsolatos információk

A BMW Motorrad MOL Green Kártya tulajdonosa számára számos előnnyel bír. Amellett, hogy együttműködő partnereinknek köszönhetően különleges szolgáltatásokban részesülhet tulajdonosa, az üzemanyag-vásárlás során is jelentős megtakarítást eredményezhet. A kártya előre feltölthető üzemanyag-kártyaként is használható: az ilyennel rendelkező BMW Motorrad tulajdonosok Magyarország legnagyobb töltőállomás-hálózatában, készpénz használata nélkül vásárolhatják meg az üzemanyagot, valamint a shopban kapható termékeket (a kenőanyagok kivételével).

A BMW Motorrad MOL Green Kártyára vonatkozó üzemanyag-kedvezményeket Ön a MOL törzskútjain, így összesen 337 töltőállomáson érvényesítheti. A törzskutak listáját itt tekintheti meg.

Tulajdonos neve
Ügyfélazonosító szám
Segítségével könnyen és gyorsan bejelentkezhet a BMW Magyarország Ügyfélszolgálatánál,
a kártya hátoldalán megadott BMW Kék Számon (06-40-918-011).
Érvényesség ideje
A kártya kiállítás dátumától számított öt évig érvényes.
Használati feltételek
Itt olvashatja röviden összefoglalva a kártya használatának feltételeit.

A kizárólag a magyarországi hivatalos BMW Motorrad márkakereskedői hálózatban vásárolt BMW Motorrad modellek tulajdonosainak járó, exkluzív BMW Motorrad MOL Green Kártya birtokosaként Ön élvezheti, hogy a kultúra, a gasztronómia, az utazás és a sport világában – azaz az élet szinte minden területén – folyamatosan a belső sávban száguldhat.

A BMW Motorrad MOL Green Kártya által biztosított előnyök a MOL törzskutaknál.

Törzskutak listájának letöltése

További előnyöket biztosít az Ön számára a BMW-MOL Green Kártyához igényelhető, ingyenes Virtuális Kártya Központ szolgáltatatás, amelynek segítségével megtekintheti korábbi számláit, valamint megváltoztathatja PIN-kódját a www.mol.hu oldalon. Az általános szerződési feltételeket a www.bmwkartya.hu, valamint a www.mol.hu weboldalon tekintheti meg.

Kártyáját a MOL töltőállomásokon, akár tankoláskor, készpénzben történő, bankkártyás befizetéssel vagy banki átutalással töltheti fel. A kártyára befizetett összeget Ön teljes mértékben levásárolhatja üzemanyag vagy a shopban kapható termékek formájában. Az üzemanyag típusától függően Ön különböző mértékű literenkénti kedvezményben részesül vásárláskor, amely kedvezmény automatikusan feltöltődik BMW Motorrad MOL Green Kártyájára. A kedvezmény jóváírása a szerződéses feltételeknek megfelelően történik, így akár már a következő tankoláskor levásárolható összegként jelentkezik kártyáján. A BMW Motorrad MOL Green Kártya segítségével végrehajtott tranzakciókról Ön postai úton, havi rendszerességgel értesítőt kap, így pontosan nyomon követheti befizetéseit, vásárlásait, illetve a kártyán felhalmozott literenkénti kedvezményeit.

Hogyan töltheti fel BMW Motorrad MOL Green Kártyáját?

Mire kell figyelnie átutalás esetén?

A MOL e-számlázás szolgáltatása.

A MOL-csoport elkötelezett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt. Az e-számla bevezetésének köszönhetően jelentős mértékben csökkenthetjük a papírfelhasználást, és így környezetünk káros terhelését.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a BMW Motorrad MOL Green Kártyával történő vásárlások számláit már elektronikus számla, azaz ún. e-számla formájában is ki tudjuk bocsátani.

Amennyiben Ön felhatalmazását adja ahhoz, hogy Green Kártyás számláját elektronikusan küldjük meg, Ön is hozzájárul környezetünk védelméhez.

Az e-számláról további részleteket tudhat meg a MOL weboldalán.


MOL Motoros Family

A MOL Motoros Family legfőbb célja, hogy közösségi összefogással mindenhol segítsen, ahol tud. A mozgalom nagykövetei olyan ismert motorosok, akik számára mindig is fontos volt a környezetvédelem és a karitatív segítségnyújtás, így többek között Mező Misi, Kárász Robi, Harsányi Levente, Polyák Lilla és Kovács Áron is a program mellé álltak.

Amennyiben többet szeretne megtudni a MOL Motoros Family-ről, kérjük, kattintson ide.